Kolejová - občanské sdružení příznivců kolejové historie a současnosti

Zápis ze schůze Kolejová o.s.

Místo konání: Restaurace Na pražci, Blansko
Datum konání: 21.5.2010
Čas konání: 17.00 hod.
Zapisovatel schůze: Jiřina Tomková

Přítomní členové: J. Šimkůj, Z. Otoupalík, J. Tomková, L. Knecht, J. Ambros, K. Kyzlink, M. Havlíček. Členové čekatelé: M. Polák, A. Vondrouš. Host: Z. Táborská.

Omluveni byli: L. Kokeš, M. Kadlík, K. Plchová, I. Fajman, Z. Nečasová, J. Šenkýř.

Program schůze:

1. Prezentace členů

2. Uvítání předsedou Jiřím Šimkůjem

3. Hlavním programem je akce, která se v Blansku dne 29.5.2010. Předseda seznámil členy s rozsahem prezentace: kolejiště, prezentace Ježkova mostu atd. Za symbolický poplatek 5 Kč se budou prodávat balonky a pohlednice. Výtěžek půjde na opravu Ježkova mostu. Domluva ohledně časového rozmezí a místa sobotní prezentace, napojení do el. sítě atd. Prezentace kolejiště bude probíhat od 10 do 18 hod. Proběhla také domluva ohledně dovozu věcí a stanu na místo prezentace, což zajistí Zdeněk Otoupalík.

4. Akce v Řícmanicích, která proběhne dne 26.6.2010 v rámci 800. výročí obce, je dalším bodem schůze. Sdružení se zde rovněž zúčastní prezentace kolejišť a dalších doplňků. Týden před touto akcí bude jízda do Bratislavy. Proběhla domluva ohledně této akce.

5. Průběh opravy mostu. Předseda shrnul postupný úklid a úpravy mostu a okolí. Proběhla domluva na další brigádu u mostu.

6. Jitka Šimkůjová vystoupila ze sdružení. Funkci webmastera přebírá Jiří Ambros.

Schůze byla ukončena cca v 18.30, termín další schůze bude upřesněn.

Copyright © 2009 l Design by Iva "Smajlenka" Svozilová